Omvandla verksamheten digitalt med Docusign® och Claris Connect.

Claris ConnectDocusign

Driv digital omvandling med DocuSign.

omslagsbild för e-bok

Lär dig hur DocuSign kan bli ett ännu mer effektivt och kraftfullt verktyg, genom att kombinera det med Claris Connect. Att ta emot ett undertecknat avtal är ofta bara det första steget i ett arbetsflöde. Du får se hur du kan automatisera hela affärsprocesser genom organisationen:

  • Innehållshantering
  • Projektledning
  • Order och fakturor
  • Försäljning och marknadsföring

Styrkan med Claris Connect och DocuSign. Kraftfullare tillsammans.

Upptäck användarvänliga men avancerade automatiseringsverktyg som verktygsprogram, e-postgodkännanden och webhooks för anpassad API-integration, villkorslogik och felhantering för flödesstyrning samt inbyggd flödeshistorik och versionshantering för att spåra ändringar och felsökning.

Skaffa e-boken genom att ange dina uppgifter här nedan:

Vi värdesätter din integritet. Genom att skicka in det här formuläret samtycker du till att få e-post med marknadsföring från FileMaker, Inc. Vi behandlar alltid din information i enlighet med våra integritetsregler. Du kan när som helst avsluta genom att klicka på länken för att avsluta prenumeration som finns längst ner i våra e-postmeddelanden. Integritetsregler

 

Skapa flerstegsflöden som motsvarar era affärsprocesser.

Det är enkelt att kombinera flera enstegsflöden i kraftfulla flerstegsflöden. Få inspiration till hur ni digitalt kan omvandla verksamheten.

DocuSign – Pipedrive – FileMaker

När du får en signerad inköpsorder via DocuSign

Uppdatera affären automatiskt i Pipedrive

Ladda upp godkänt avtal till FileMaker-appen för leverantörshantering.