Driver digital omvandling med Slack och Claris Connect.

Claris ConnectSlack

Slack och Claris Connect. Bättre tillsammans.

omslagsbild för e-bok

Den här e-boken illustrerar hur Slack kan bli ett ännu mer effektivt och kraftfullt verktyg, genom att kombinera det med Claris Connect. Du kan turboladda teamets samarbete genom att skapa automatiserade flöden som aviserar teamet i Slack när det sker någon aktivitet i era andra appar.

  • Förbättra företagskommunikationen
  • Effektivisera order och fakturering
  • Förbättra kundtjänst
  • Med mera.

Upptäck hur du skapar automatiserade flöden som aviserar teamet i Slack när det händer något i era andra appar.

Läs om användarvänliga, anpassade kodningsverktyg som verktygsprogram, e-postgodkännanden och webhooks för anpassad API-integration, villkorslogik och felhantering för flödesstyrning samt inbyggd flödeshistorik och versionshantering för att spåra ändringar och felsökning.

Skaffa e-boken genom att ange dina uppgifter här nedan:

Vi värdesätter din integritet. Genom att skicka in det här formuläret samtycker du till att få e-post med marknadsföring från FileMaker, Inc. Vi behandlar alltid din information i enlighet med våra integritetsregler. Du kan när som helst avsluta genom att klicka på länken för att avsluta prenumeration som finns längst ner i våra e-postmeddelanden. Integritetsregler

 

Skapa flerstegsflöden som motsvarar era affärsprocesser.

Få inspiration till att automatisera en vanlig process i din verksamhet. Den här e-boken innehåller exempel på hur enstegsflöden kan kombineras till kraftfulla arbetsflöden med flera steg.

Formstack – Zendesk – FileMaker – Slack

När ett nytt inskickat formulär tas emot i Formstack

Skapa ett nytt ärende i Zendesk

Skapa en post i FileMaker-appen Kontakter

Skicka ett Slack-meddelande till kundtjänstteamet om ärendet.