Digitale transformatie stimuleren met Slack en Claris Connect.

Claris ConnectSlack

Slack en Claris Connect. Samen nog sterker.

omslagafbeelding van e-book

In dit e-book leert u hoe u van Slack een nog effectievere en krachtigere tool kan maken door het te combineren met Claris Connect. Versterk de samenwerking van uw team door geautomatiseerde workflows op te zetten die uw team waarschuwen in Slack wanneer er activiteit is in uw andere apps.

  • Verbeter zakelijke communicatie
  • Stroomlijn bestellingen en facturen
  • Verbeter de klantenservice
  • En meer

Ontdek hoe u geautomatiseerde workflows opzet die uw team in Slack waarschuwen wanneer er activiteit is in uw andere apps.

Leer over gebruiksvriendelijke coderingstools zoals hulpprogramma's, e-mailgoedkeuringen en webhooks voor eigen API-integratie, voorwaardelijke logica en afhandeling van foutberichten voor flowbeheer, en ingebouwde flowgeschiedenis en versiebeheer voor het bijhouden van wijzigingen en het oplossen van problemen.

Download het e-book door hieronder uw gegevens in te vullen:

Ik heb de Algemene voorwaarden gelezen, begrepen en ga ermee akkoord. Ik begrijp ook hoe Claris mijn informatie gebruikt. privacybeleid. U kunt zich hiervoor op elk gewenst moment afmelden door onder in een van onze e-mails op de link voor afmelden te klikken.

 

Bouw workflows die uit meerdere stappen bestaan om uw bedrijfsprocessen te weerspiegelen.

Laat u inspireren om een algemeen proces in uw bedrijf te automatiseren. Dit e-book bevat voorbeelden van hoe u flows van één stap combineert in krachtige workflows van meerdere stappen.

Formstack - Zendesk - FileMaker - Slack

Wanneer er een nieuwe formulierinzending wordt ontvangen in Formstack

Een nieuw ticket aanmaken in Zendesk

Een record aanmaken in uw FileMaker-app voor contactpersonen

Een Slack-bericht verzenden naar het klantenondersteuningsteam over het probleem.