Lär känna Claris Connect.

Ta reda på mer om styrkan i att samla apparna ni använder till vardags och skapa automatiserade arbetsflöden.

Lär dig mer om styrkan i automatiserade arbetsflöden.

omslagsbild för e-bokDen här e-boken presenterar Claris Connect, den molnbaserade integrationstjänsten som gör att du kan samla apparna ni använder till vardags och skapa kraftfulla, automatiserade arbetsflöden:
  • hantera säljleads
  • spåra kundtjänstärenden
  • hantera ordrar
  • med mera.

Optimera dina affärsprocesser för digital omvandling.

Claris Connect är unikt och kraftfullt tack vare möjligheten att enkelt skapa anpassade flöden som kopplar samman molnbaserade och lokalt installerade appar. I den här e-boken får du lära dig grunderna och du hittar inspiration till hur du kan omvandla din verksamhet.

 

Get the ebook by entering your information below:

Vi värdesätter din integritet. Genom att skicka in det här formuläret samtycker du till att få e-post med marknadsföring från FileMaker, Inc. Vi behandlar alltid din information i enlighet med våra integritetsregler. Du kan när som helst avsluta genom att klicka på länken för att avsluta prenumeration som finns längst ner i våra e-postmeddelanden. Integritetsregler

 

Full koll på flöden.

Få inspiration till att automatisera en vanlig process i din verksamhet. Den här e-boken innehåller exempel på hur du på ett ögonblick kan hantera marknadsföringsleads, följa möjligheter till avslutade affärer, spåra eskaleringen av kundtjänstärenden, underlätta orderhantering och mycket, mycket mer.

Docusign – Pipedrive – Box – Slack

När du tar emot ett signerat avtal via DocuSign

Uppdatera automatiskt till vunnen kund i Pipedrive

Överför avtalet direkt till Box

Låt teamet veta via Slack att ni vann avtalet!