Lär känna Claris Connect.

Ta reda på mer om styrkan i att samla apparna ni använder till vardags och skapa automatiserade arbetsflöden.

Lär dig mer om styrkan i automatiserade arbetsflöden.

omslagsbild för e-bokDen här e-boken presenterar Claris Connect, den molnbaserade integrationstjänsten som gör att du kan samla apparna ni använder till vardags och skapa kraftfulla, automatiserade arbetsflöden:
  • hantera säljleads
  • spåra kundtjänstärenden
  • hantera ordrar
  • med mera.

Optimera dina affärsprocesser för digital omvandling.

Claris Connect är unikt och kraftfullt tack vare möjligheten att enkelt skapa anpassade flöden som kopplar samman molnbaserade och lokalt installerade appar. I den här e-boken får du lära dig grunderna och du hittar inspiration till hur du kan omvandla din verksamhet.

 

Get the ebook by entering your information below:

Jag har läst, förstått och godkänner användarvillkoren. Jag förstår också hur Claris kommer att använda mina uppgifter. Integritetsregler. Du kan när som helst avsluta genom att klicka på länken för att avsluta prenumeration som finns längst ner i våra e-postmeddelanden.

 

Full koll på flöden.

Få inspiration till att automatisera en vanlig process i din verksamhet. Den här e-boken innehåller exempel på hur du på ett ögonblick kan hantera marknadsföringsleads, följa möjligheter till avslutade affärer, spåra eskaleringen av kundtjänstärenden, underlätta orderhantering och mycket, mycket mer.

Docusign – Pipedrive – Box – Slack

När du tar emot ett signerat avtal via DocuSign

Uppdatera automatiskt till vunnen kund i Pipedrive

Överför avtalet direkt till Box

Låt teamet veta via Slack att ni vann avtalet!