Effektivisera din lagerhantering.

Läs mer om hur företag av alla storlekar når framgångar med en anpassad app för lagerhantering.

Din lagerhantering på ett enklare sätt.

Använd vår mall för lagerhantering för att skapa en ny lösning.

Vill du komma igång?

Claris FileMaker har inbyggda mallar, bland annat en startapp för lagerinventering som hjälper dig att spåra produkter, leverantörer, lagersaldo med mera. Kraftfulla nya tillägg, som ett fält för streckkodsgenerator, kan ta din anpassad app till nästa nivå med några få klick. Kom igång i dag genom att hämta en kostnadsfri provversion av FileMaker Pro.

Lär dig att skapa anpassade appar.

Personanpassade utbildningsvägar hjälper dig att nå dina mål.

Claris Academy är en kostnadsfri utbildningsplattform där du arbetar i din egen takt och som har utformats för att hjälpa dig att hitta rätt i FileMaker-lösningarna, oavsett kompetensnivå eller mål. Den här resursen är det perfekta sällskapet som kan guida dig under de 45 dagarna med Claris FileMaker provversion.

Bläddra på Claris Marketplace.

Utforska produkter som skapats av Claris-experter runt om i världen. Här nedan ser du några mallar att komma igång med eller kontakta någon av våra partners som kan hjälpa dig att skapa din egen anpassade lösning.

Anpassade appar för lagerhantering i verkligheten.

Titta närmare på våra fallstudier och lösningar om lagerhantering och se hur kunder som du löser sina verksamhetsutmaningar.

Nå framgång med en anpassad lagerhanteringsapp.

Framgångsrika företag bygger bort tidskrävande manuella inventeringsprocesser och föråldrad teknik. De använder Claris FileMaker för att skapa anpassade appar och säkra en hållbar konkurrensfördel.

Alldeles för många organisationer förlitar sig på pappersformulär, föråldrad teknik och manuella kalkylblad som är illa lämpade för att hantera de allt mer komplexa leveranskedjorna.

En Claris FileMaker-kund kunde spara 1 miljon GBP per år genom att:

  • Automatisera processer
  • Effektivisera arbetsflöden
  • Integrera applikationer i hela företaget.

Upptäck vad lagerdata kan berätta om dina största leverantörer och kunder, och använd insikterna till att hantera lagernivåer, kassaflöde och kundförväntningar.

Fyll i formuläret nedan:

Jag har läst, förstått och godkänner användarvillkoren. Jag förstår också hur Claris kommer att använda mina uppgifter. Integritetsregler. Du kan när som helst avsluta genom att klicka på länken för att avsluta prenumeration som finns längst ner i våra e-postmeddelanden.

”Nu kan vi samla in data och det är lättare att se hela bilden, vilket gör att planeringen blir mycket effektiv.”
yaka Ehara, ansvarig för kommersiella beställningar, Yo-Ho Brewing