Stroomlijn uw voorraadbeheer.

Kom erachter hoe bedrijven van alle soorten en maten successen boeken dankzij een op maat gemaakte app voor voorraadbeheer.

Uw oplossing voor eenvoudig voorraadbeheer.

Maak gebruik van onze sjabloon voor voorraadbeheer om een nieuwe oplossing te ontwikkelen.

Wilt u weten hoe u aan de slag kunt gaan?

Claris FileMaker beschikt over ingebouwde sjablonen, waaronder een startklare app voor voorraadbeheer waarmee u producten, leveranciers, de voorraad en nog veel meer kunt volgen. Krachtige nieuwe add-ons, zoals een streepjescodegenerator, tillen uw app op maat in slechts een paar klikken naar een hoger niveau. Ga vandaag nog aan de slag door een gratis proefversie van FileMaker Pro te downloaden.

Leer hoe u apps op maat kunt maken.

Gepersonaliseerde leerplannen die u helpen uw doelstellingen te behalen.

De Claris Academy is een gratis platform met trainingen die u in uw eigen tempo kunt volgen. Hier leert u door de FileMaker-oplossingen te navigeren, ongeacht uw vaardigheidsniveau of doel. Dit is de perfecte hulpbron tijdens de proefperiode van 45 dagen voor Claris FileMaker.

Blader door Claris Marketplace.

Ontdek producten die zijn gemaakt door Claris-experts van over de hele wereld. Hieronder vindt u een aantal sjablonen die u op weg kunnen helpen. U kunt ook contact opnemen met een van onze deskundige partners als u hulp nodig hebt bij het ontwikkelen van een oplossing op maat.

Op maat gemaakte apps voor voorraadbeheer in de praktijk.

Bekijk onze casestudy's en oplossingen op het gebied van voorraadbeheer en kom erachter hoe andere klanten zoals u hun zakelijke uitdagingen aanpakken.

Vergroot uw succes met een op maat gemaakte app voor voorraadbeheer.

Succesvolle bedrijven rekenen tijdig af met tijdverspillende handmatige voorraadbeheerprocessen en verouderde technologie. Deze bedrijven maken gebruik van Claris FileMaker om apps op maat te maken en zo hun concurrerende positie te behouden.

Te veel organisaties vertrouwen nog op papieren formulieren, verouderde technologie en handmatig opgestelde spreadsheets. Deze bedrijven zullen vroeg of laat in de problemen komen naarmate de productieketens complexer worden.

Het is een klant gelukt om met behulp van Claris FileMaker £1 miljoen per jaar te besparen door:

  • processen te automatiseren,
  • workflows te stroomlijnen en
  • toepassingen in het hele bedrijf te integreren.

Kom erachter wat uw voorraadgegevens zeggen over uw grootste leveranciers en klanten en gebruik dit inzicht om de voorraad beter te beheren, de kasstroom te bepalen en aan de verwachtingen van uw klanten te voldoen.

Vul het onderstaande formulier in:

I have read, understood, and agree to the Terms of Use. I also understand how Claris will use my information. Privacy Policy. You can opt-out anytime by clicking the “unsubscribe" link at the bottom of our emails.

"Data kan nu betrouwbaar worden verzameld en het totaalplaatje is eenvoudig te begrijpen, waardoor we veel efficiënter kunnen plannen."
Ayaka Ehara, hoofd van zakelijke bestellingen, Yo-Ho Brewing